Cautare

671 de rezultate pentru "piatra prasem" (2.70 secunde)
In alta ordine de idei, de mentionat ca, in cursul zilei de duminica, presedintele PNL Crin Antonescu s-a aflat intr-o conferinta de presa la Piatra Neamt, unde a declarat ca presedintele Basescu ar trebui sa demisioneze daca dezvaluirile jurnalistului Sorin Rosca Stanescu despre afacerile familiei sale sunt adevarate.
Vizita lui Vasile Blaga a urmat vizitei din urma cu doua saptamani a ministrului Turismului, Elena Udrea, care s-a aflat in orasul-statiune Covasna, unde a vorbit despre proiecte turistice si a pus piatra de temelie a unui centru de informare turistica.
Vicepresedintele SUA a accentuat faptul ca "piatra de temelie" a politicii externe a SUA este relatia cu Europa si ca intre cele doua exista o relatie de dependenta, care are scopuri comune in lupta impotriva crizei mondiale, a schimbarii climatice, fundamentalismului islamic, situatiei din Afganistan si a amenintarilor externe.
Exista obiceiul de a lega de gatul copiilor o piatra de culoare violet, nu numai pentru ai apara de boala, dar si pentru ai face ascultatori si cuminti.
Athenee Palace, Hanul cu tei, Hotel Concordia, Lipscanii, Mahalaua Oborului, Crucea de piatra... Atatea sinonime ale Bucurestiului nostru iubit, si detestat in acelasi timp.
Ceilalti trei sunt senatorul Serban Mihailescu (cu dosar penal la DNA), latifundiarul Culita Tarata (ajutat de Basescu sa obtina credite bancare) si deputatul Ioan Munteanu (in conflict cu organizatia PSD din Piatra Neamt).
Expresiile se regasesc in raportul dat publicitatii anul trecut, in preajma campaniei electorale din Romania. Concluziile raportului au devenit rapid, sper ca va amintiti, piatra de baza in discursul "cantaretilor" lui Traian Basescu.
Drumurile de acces din incinta Parlamentului sunt pline de gropi si denivelari de la lucrarile pentru conductele de apa in caz de incendiu, iar piatra cubica este descompletata pe mari suprafete.
Cand nu arunca piatra in apa fostei guvernari liberale, sa faca valuri altundeva, Executivul se intrece pe sine prin legea educatiei, care a bagat profesorii direct in greva generala, sau a pensiilor, care i-a adus pe nefericitii beneficiari pe scarile Parlamentului.
Ca sa-si scape angajatii de disponibilizari, primarul din Piatra Olt, Tudor Udrescu, s-a gandit sa infiinteze o societate comerciala unde sa transfere angajatii care trebuia sa fie dati afara si care vor executa lucrari pentru primarie si vor fi platiti tot de aceasta.
Presedintele Traian Basescu i-a spus, marti, primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, ca parlamentarii sunt bronzati si s-au suparat ca le-a fost luat 25% din salariu, desi nu sunt prezenti la sedinte.
Cand sondajele te duc in jurul unui procent de 10 la suta in intentia de vot, cand increderea in partidul aflat la guvernare atinge si ea cota de avarie, cand aproape nimeni nu te mai sustine - nici chiar postacii de pe net, pe care Olguta Vasilescu vrea sa-i scoata in afara legii - cand criza se incapataneaza sa te traga la fund ca o piatra de moara, atacul e cea mai buna aparare.
Acolo sunt vestigii dacice si romane, inclusiv capitala Sarmisegetuza Ulpia Traiana, cetati si biserici medievale precum castelul Santamaria Orlea, cetatea Colt care se pare ca l-a inspirat pe Jules Verne sa scrie, sau misterioasa biserica din Densus care are o forma unica si a fost ridicata acum opt secole din bucati de piatra aduse din ruinele Sarmizegetusei, Parcul National Retezat, Rezervatia de zimbri Hateg din padurea Slivut, Geoparcul Dinozaurilor Tara Hategului.
O mare piatra de pe inima ne-a fost luata, caci tare ne-am temut ca-si va da demisia in-corpore. Asa, stam mai linistiti.
Am procedat precum Jung, care se inchidea in studioul sau, se afunda in fotoliu si incepea sa coboare in propriul subconstient pana dadea de mandale, de pesteri in care serpi intelepti pazeau piatra filosofala sau pana incepea sa se converseze cu piticii (la propriu).
La manifestare au fost prezenti si presedintele organizatiei judetene a Partidului Civic Maghiar, Hegedus Pal, si episcopul reformat de Piatra Craiului, Csuri Istvan, succesorul si marioneta lui Laszlo Tokes.
Cererea a venit in urma scandalului de la Piatra Neamt, in urma caruia s-a pus problema demiterii si sefului Inspectoratului Politiei Judetene Neamt, Aurelian Soric, pentru management defectuos.
Sursele citate au precizat ca Petre Toba era propus pentru schimbarea din functia de sef al Politiei Romane inca de saptamana trecuta, in urma scandalului de la Piatra Neamt.
Decizia vine in urma scandalului privind asasinatul de la Piatra Neamt, precum si a declaratiilor facute in ultima perioada de Fatuloiu.
Din punct de vedere al credibilitatii, noua structura politica va fi superioara PDL, partid construit pe o piatra de temelie de stanga, provenit din FSN, transformat in PD si fost membru al Internationalei Socialiste.
google-analytics.com